Asemointi ja arvolupaus

Lingonberry Island Oy toimittaa kiinteä hintaisia konsultointipalveluita teknologiakeskeisille tuotteita ja/tai palveluita toimittaville pk-yrityksille.

 

Arvolupaukseni on toimittaa toteutuskelpoisia strategioita sekä pragmaattisia konsultointi- ja neuvonantajapalveluita. Toimin aina 100% tyytyväisyystakuulla.

Esimerkkejä kokemuksesta ja toimitetuista palveluista

Esimerkkeja kokemuksesta kuva 2.png

Lingonberry Island tarina

Minun osaaminen ja pragmaattisuus perustuu yli 20v kokemukseen teknologiateollisuudessa joista 12v tuote ja 10v palveluliiketoiminnassa mukaan luettuna P&L vastuulliset tehtävät.


Olen henkilökohtaisesti rakentanut ~5m€ liiketoiminnan kattaen asiakashankinnan, tarjoaman rakentamisen, myynnin, sopimusneuvottelut, ratkaisukehityksen sekä liiketoiminnan kannattavan kasvattamisen ja sen operatiivisen johtamisen.

Teknologiakeskeisille Pk-yrityksille olen tehnyt tuloksia markkinaselvityksillä, strategian kirkastamisella ja suosittelemalla toimenpiteitä. Käytän tunnettuja menetelmiä joita höystän vahvalla omalla ammatitaidolla.

Tulen mielelläni esittämään näkemykseni yrityksen strategiasta, asemoinnista sekä mitä kaikkea ja miten yritystä voisi kehittää jatkuvan kasvun saavuttamiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi.

​Asiakastyytyväiseni on korkea ja siitä haluan pitää kiinni.

© 2020 by Lingonberry Island - Helsinki, Finland